Βασίλης Νόττας: Το Ιστολογοφόρο

Κοινωνία, Επικοινωνία, Φαντασία και άλλα

Στα Τάρταρα εγκυμονείται Ανταρσία…

Posted by vnottas στο 26 Ιουνίου, 2007

Όπως ελπίζω ότι παρατηρήσατε, σας έχω ήδη αναρτήσει δύο ακόμη συνέχειες του ΜΠΑ!!! (μοναδικό έπος των μελλούμενων χρόνων): τις υπ’ αριθμόν 5 και 6.

Στην πέμπτη, συνεχίζεται η περιγραφή της θρυλικής Παραμάζωξης των δυσαρεστημένων Νεοδαιμόνων, η οποία ως γνωστόν εγκυμονεί Ανταρσία κατά των παραγινομένων συντηρητικοφρόνων Παλαιών.

Ωστόσο, όπως διακηρύττει η Παράδοση και επιβεβαιώνει ο Ανυστερόβουλος Υπολογιστής, από ανταρσίες μπορεί να γίνει μόνο μία και αυτή έχει ήδη τελεστεί στην αρχή των Χρόνων, όταν με αρχηγό τον Πρώτο τα βάλανε με την εξουσία των Αποπάνω και, τι να γίνει παιδιά, χάσαμε! (στα πέναλτι).

Έλα όμως που το μήνυμα

(που, όπως ήδη ξέρετε, βρέθηκε στο Κεκραμένο Λόφο στο σημείο που η φαγάνα Ούρσουλα Στάγιερ και ο ερωτευμένος Αγάθωνας προσέκρουσαν αγκαλιασμένοι και το οποίο φτάνει στον Μουμουεδώνα από τον επίγειο πράκτορα Σος Μορς),

  λέει άλλα…

Θα αλλάξει άραγε γνώμη ο Ανυστερόβουλος ύστερα από τις αναπάντεχες αυτές εξελίξεις;

Α!, να λάβουμε επίσης υπ’ όψιν κάτι που οι Νεοδαίμονες αγνοούν: η Παραμάζωξη παρακολουθείται και υποκλέπτεται από τον παραδοσιακό μικροπράκτορα Αυτιά.

Μετά θα κάνουμε ένα μικρό άλμα (ΜΠΑ!!! 6) για να δούμε τι συμβαίνει στην Ταβέρνα των Αποδομημένων Ελπίδων, όπου έχουν συγκεντρωθεί οι εγκυρότεροι Παραγινομένοι Παλαιοφρονούντες Παλαιοδαίμονες.

Εδώ θα πληροφορηθούμε εάν έχουν πάρει χαμπάρι ότι κάτι το νεοδιαβολικό αναδύεται στο Πανδαιμόνιο ή εάν εξακολουθούν να  επαναπαύονται και να βαυκαλίζονται με τα παλιά τους μεγαλεία.

Τέλος, σε τούτη τη συνέχεια, χάρη σε μία (βιβλιογραφικά) τεκμηριωμένη σφήνα, θα μάθουμε πώς ο Αξιοκατάκριτος παλαιοδαίμονας Μακιαβέλιος Εξ Ουσίας προσχώρησε οικιοθελώς στο δαιμονικό περιβάλλον.

Βασίλης Νόττας 

  mpa1.jpg 

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: