Εξετάσεις: Μαθήματα, ημερομηνίες (1)
Posted by vnottas στο 22 Ιανουαρίου, 2008
Αν και στους περισσότερους από σας έχει ήδη γίνει προσωπική ενημέρωση, σας υπενθυμίζω και γραπτά ότι:
Όσοι χρωστούν μαθήματα του παλαιού προγράμματος που έχω διδάξει εγώ (και έχουν εγκαίρως δηλώσει ότι επιθυμούν να εξεταστούν αυτήν την περίοδο), θα πρέπει:
1.Επιστήμη της Επικοινωνίας και της Πληροφόρησης
α. Να παραδώσουν έως την Παρασκευή την άσκηση (στον Άρη , στο θυρωρείο ή στην θυρίδα μου – το θέμα είναι το ίδιο με αυτό που είχαν όταν παρακολούθησαν το μάθημα: Ανάλυση επικοινωνιακού φαινομένου της επιλογής τους)
β. να παρουσιαστούν την Τρίτη 29 Ιανουαρίου στις 11:00 το πρωί για προφορικές εξετάσεις. Η ύλη είναι η ίδια: οι φωτοτυπίες με τις εισαγωγικές επικοινωνιακές έννοιες και το βιβλίο της Κορίν Κουλέ «Η επικοινωνία στην Αρχαία Ελλάδα».
2. Ραδιοφωνική Παραγωγή
Το ίδιο ισχύει για (τους λίγους) φοιτητές που χρωστούν το μάθημα παλαιού προγράμματος ¨Ραδιοφωνική παραγωγή¨.
α. προθεσμία υποβολής της άσκησης (μικρής διάρκειας ραδιοφωνική εκπομπή με ελεύθερο θέμα –παράδοση στον Άρη, το θυρωρείο ή την θυρίδα μου) η προσεχής Παρασκευή.
β. Προφορική εξέταση την Τρίτη 29 Ιανουαρίου ώρα 11:30 Ύλη, το βιβλίο του Άντριου Κρίσελ ¨Η γλώσσα του Ραδιοφώνου¨.
Σχολιάστε