Βασίλης Νόττας: Το Ιστολογοφόρο

Κοινωνία, Επικοινωνία, Φαντασία και άλλα

Εν όψει εξετάσεων (Ιούνιος 2011)

Posted by vnottas στο 23 Μαΐου, 2011

Αν και πρόκειται για πράγματα που σας είναι λίγο πολύ γνωστά, επαναδημοσιεύω τις βασικές πληροφορίες σχετικά με τις επικείμενες εξετάσεις:

Μάθημα: Κοινωνική Ιστορία των Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας

Τύπος εξετάσεων: Προφορικές

Ημερομηνίες εξετάσεων: Εκείνοι των οποίων τα επώνυμα αρχίζουν από Α έως και Μ εξετάζονται την Πέμπτη 16 Ιουνίου στην αίθουσα 2. Ώρα έναρξης 09:00.

Εκείνοι των οποίων τα επώνυμα αρχίζουν από Ν έως και Ω εξετάζονται την Παρασκευή 17 Ιουνίου στην αίθουσα 2. Ώρα έναρξης 09:00. (Τυχόν αλλαγή της ημερομηνίας εξέτασης από την μία ημερομηνία στην άλλη λόγω ανώτερης βίας, είναι δυνατή)

Απαραίτητη προϋπόθεση για να γίνετε δεκτοί στις εξετάσεις είναι το να έχετε παραδώσει (εγκαίρως) την άσκηση (ολιγοσέλιδη -3,4 σελίδες- περιγραφή και  κριτική παρουσίαση μιας ομάδας κοινωνικών επικοινωνητών του παρελθόντος ή του παρόντος)

Λήξη προθεσμίας παράδοσης άσκησης (στην θυρίδα του διδάσκοντος ή στο θυρωρείο) Παρασκευή  27 Μαΐου. Τελευταία προθεσμία για όσους έχουν έκτακτα προβλήματα Τρίτη 31 Μαΐου. Προσοχή: Κρατάτε αντίγραφα των εργασιών, γιατί αυτά που καταθέτετε δεν επιστρέφονται ούτε ισχύουν για μελλοντικές εξετάσεις.

Ύλη:

α. Η εισαγωγή και τα τρία πρώτα κεφάλαια από το βιβλίο του Jean Noël Jeanneney ¨Η ιστορία των ΜΜΕ¨

β. Η εισαγωγή και ο Πίνακας (από το βιβλίο Από τον Βωμό και τον Άμβωνα στην Οθόνη του Β. Νόττα. Το κείμενο δημοσιεύεται σε δύο μέρη (μέρος Ι και μέρος ΙΙ –βλέπε στήλη pages ) και στο ιστολόγιο vnottas.wordpress.com.

γ. Θα πρέπει επίσης να είστε σε θέση να δώσετε διευκρινίσεις σχετικά με την άσκηση που εκπονήσατε.

Σημείωση . Στο μπλογκ vnottas.wordpress.com θα βρείτε ορισμένες ενδεικτικές ερωτήσεις σχετικές με το μάθημα.

Εξετάσεις άλλων μαθημάτων

Θα εκδοθεί ανακοίνωση σχετικά με τις εξετάσεις τυχόν άλλων μαθημάτων (για όσους δικαιούνται να εξετασθούν αυτήν την περίοδο) μόλις η γραμματεία μου δώσει τον κατάλογο των ενδιαφερόμενων.

Καλό διάβασμα

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.

 
Αρέσει σε %d bloggers: